Społeczność

Zaloguj się lub zarejestruj w Skuterowo.com:  

Zarejestruj się

Opinie

Subskrypcja RSS tych wpisów
Peugeot CityStar 125 AC: Teraz 1000 zł taniej, już za 11 990

Peugeot CityStar 125 AC: Teraz 1000 zł taniej, już za 11 990

Nowa atrakcyjna cena max skutera Peugeot CITYSTAR 125 A/C. Od teraz możesz zaoszczędzić 1000 zł i stać się właścicielem luksusowego Peugeot CITYSTAR 125 A/C na prawo jazdy kat. B za jedyne 11990zł. Duży a zarazem zwinny, wyposażony w doskonałe hamulce tarczowe z przodu i tyłu w każdej wersji silnikowej!

Opinie 29 kwietnia 2015 Publikacja sponsorowana
Honda Varadero 125: Motocykl jedyny w swoim rodzaju.

Honda Varadero 125: Motocykl jedyny w swoim rodzaju.

Masz prawo jazdy kategorii B i myślisz nad przesiadką na prawdziwy motocykl? Brakuje jednak pieniędzy na coś nowego? Warto zastanowić się nad używaną alternatywą. Co powiesz na Hondę Varadero 125 ccm?

Opinie 29 kwietnia 2015
Prawo jazdy AM na motorowery: Bubel prawny, który szybko trzeba poprawić. Moim Śladem #2

Prawo jazdy AM na motorowery: Bubel prawny, który szybko trzeba poprawić. Moim Śladem #2

Pamiętacie jak ostatnio pisaliśmy na Skuterowo.com o interpelacji poselskiej Waldemara Sługockiego? W odpowiedzi na nią Ministerstwo Infrastruktury przyznaje się do błędu i przekonuje, że "planujemy powrót do poprzednich rozwiązań dotyczących uzyskiwania karty motorowerowej". Czyżby prawo jazdy AM okazało się niewypałem?

Opinie Prawo 27 kwietnia 2015
Yamaha Tricity 125 – poznaj z bliska trójkołowy skuter z Japonii

Yamaha Tricity 125 – poznaj z bliska trójkołowy skuter z Japonii

Yamaha przedstawiła nowatorski, bo trzykołowy skuter, zaraz przed wejściem przepisów liberalizujących uprawnienia wymagana na motocykle 125 ccm. Skuter, podobnie jak Piaggio MP3, wyposażony jest w 2 przednie koła zamocowane na ruchomym wahaczu pchanym.

Opinie 27 kwietnia 2015
Skuterzyści i motocykliści – najbardziej znienawidzona grupa na drogach

Skuterzyści i motocykliści – najbardziej znienawidzona grupa na drogach

Polak Polakowi wilkiem - szczególnie na ulicy. A już zwłaszcza wtedy, kiedy ten drugi nie musi stać w korku. Jak to się motocykliści i skuterzyści stali się bardziej nielubiani przez innych kierowców niż piesi czy rowerzyści? Zazdrość?

Opinie 24 kwietnia 2015
Piaggio MP3 poznaj z bliska ten trójkołowy skuter

Piaggio MP3 poznaj z bliska ten trójkołowy skuter

Piaggio MP3 jest prawdopodobnie najbardziej rozpoznawalnym skuterem trójkołowym na polskim rynku. Zawdzięcza to miedzy innymi temu, że został zaprezentowany jako pierwszy skuter tego typu i wprowadzony z powodzeniem do seryjnej produkcji.

Opinie Wideo 23 kwietnia 2015
Legendarny motocykl WSK 175: Historia i dane techniczne kultowego polskiego motocykla

Legendarny motocykl WSK 175: Historia i dane techniczne kultowego polskiego motocykla

Historia WSK, czyli Wytwórni Sprzętu Komunikacyjnego sięga 1954 roku, kiedy to rozpoczęto produkcję motocykla WSK. Świdnicka fabryka produkowała model M06 aż do 1985 roku, czyli do momentu zamknięcia fabryki.

Opinie 22 kwietnia 2015
Honda CBR 125R: Skąd wziął się fenomen małej CBRki?

Honda CBR 125R: Skąd wziął się fenomen małej CBRki?

Model CBR przez ponad 29 lat obecności na rynku zyskał zasłużoną renomę i stał się wręcz synonimem szybkich motocykli. Nawet osoby „nie w temacie” motocykli wiedzą albo chociaż słyszały o CBR.

Opinie 20 kwietnia 2015
Skutery Trójkołowe: Jak jeżdżą i ile kosztują? Jaki skuter wybrać?

Skutery Trójkołowe: Jak jeżdżą i ile kosztują? Jaki skuter wybrać?

W Polsce ostatnio pojawiło się kilka "dziwnych" nowości - skuterów, które na przedniej osi posiadają dwa koła. Nie sposób nie zauważyć jak coś tak niespotykanego mija nas na ulicy, albo stoi gdzieś zaparkowane czekając na oryginalnego właściciela.

Opinie 17 kwietnia 2015
Aprilia RS 50 2T: Za co wszyscy ją pokochali?

Aprilia RS 50 2T: Za co wszyscy ją pokochali?

Popularna RSka jest ceniona przede wszystkim za podatność na tuning i ponadczasowy, agresywny wygląd. Motorower wyposażony jest w dwusuwowy, jednocylindrowy silnik chłodzony cieczą. Jednostka należy do wysilonych, w końcu po odblokowaniu pojazd osiąga ponad 100 km/h!

Opinie 16 kwietnia 2015
Używany Motocykl Suzuki Marauder 125: Czy warto kupić?

Używany Motocykl Suzuki Marauder 125: Czy warto kupić?

Chociaż od premiery Maraudera minęło już kilka lat, dziś postaramy się odpowiedzieć czy warto kupić najmniejszy z rodziny, czyli Suzuki Marauder 125. Ceny używanych Maruderów oscylują między 4000 a 9000 zł w zależności od rocznika i stanu technicznego.

Opinie 14 kwietnia 2015
Hyosung GT 125 (motocykl na prawo jazdy B): Czy warto kupić?

Hyosung GT 125 (motocykl na prawo jazdy B): Czy warto kupić?

Koreańska marka Hyosung jest obecna na polskim rynku od kilku lat i znana przede wszystkim z modelu GT 650 R Comet. Przyglądamy się zatem, jak wygląda Hyosung GT 125 i czy warto go kupić.

Opinie 13 kwietnia 2015
Najtańsze motocykle i skutery 125 ccm: Kiedy zdecydować się na budżetowe moto?

Najtańsze motocykle i skutery 125 ccm: Kiedy zdecydować się na budżetowe moto?

"My Polacy tak mamy, lubimy kupować tanio" - tak głosiła niegdyś reklama jednej z sieci sklepów. Coś w tym jest, nawet jeśli nas stać chcemy zawsze kupować okazyjnie. Stąd też odpowiadając na Wasze pytanie zastanowimy się czy warto patrzeć na najtańsze motocykle i skutery 125 ccm?

Opinie 08 kwietnia 2015
Gilera DNA 50/125: Jednoślad marzeń. Poznaj historię i nasze opinie

Gilera DNA 50/125: Jednoślad marzeń. Poznaj historię i nasze opinie

Gilera DNA 50 i 125 ccm była odpowiedzią Włochów na japońską dominację w segmencie sportowych jednośladów niewielkich pojemności. Na pierwszy rzut oka trudno zakwalifikować ten sprzęt. To skuter, motorower czy motocykl?

Opinie 24 marca 2015
Ścigacze 125 ccm na prawo jazdy B: Ile to kosztuje? Czy warto?

Ścigacze 125 ccm na prawo jazdy B: Ile to kosztuje? Czy warto?

Ścigacze 125 ccm to bardzo pożądany segment motocykli na prawo jazdy B. Dlaczego? Wyglądają bardzo dojrzale, niepokorne i agresywnie. Wiele z nich nie zdradza pozorów i wygląda jak pełnoprawna szlifierka za którą wielu będzie się obracać. Jednak czy warto czymś takim jeździć na co dzień?

Opinie 23 marca 2015
Str. 11234...10...Ostatnia »
Ważne

Polecane porady, testy, opinie...

Oficjalne Forum Kymco w Skuterowo.com

Oficjalne Forum Kymco w Skuterowo.com

22 czerwca 2011

Polski przedstawiciel marki wzmacnia komunikację z sympatykami i użytkownikami swoich pojazdów za sprawą Oficjalnego Forum Kymco zintegrowanego na platformie Skuterowo.com.

Informacje9 opinii

Yamaha Xenter: Zdjęcia, Opis, Cena, Dane techniczne

Yamaha Xenter: Zdjęcia, Opis, Cena, Dane techniczne

01 stycznia 2015

Miejski skuterek o pojemności 125 cm3, co pozwala rozwinąć nieco wyższe prędkości niż licznikowe nudne 45 km/h. Jego konstrukcja zmusza nas wręcz do przeciskania się między autami...

Zdjęcia2 opinii

Prawo jazdy A2: Od ilu lat można zdawać na tę kategorię oraz jaki motocykl można prowadzić?

Prawo jazdy A2: Od ilu lat można zdawać na tę kategorię oraz jaki motocykl można prowadzić?

21 kwietnia 2015

Zmiany w prawach jazdy które weszły w styczniu 2013 roku podzieliły dotychczasową kategorię A na kilka stopni. Od ilu lat można zatem zdawać na prawo jazdy A2?

Prawo1 opinia

Strona wykorzystuje pliki sesji cookie. © 2011, 2012, 2013, 2014, 2015 Wydawca: Skuterowo.com. Grupa OnAir!, 04-501 Warszawa, Płowiecka 3. Wszelkie prawa zastrzeżone. Skuterowo.com to portal oraz forum dla sympatyków skuterów, maxi skuterów 125 ccm, motorowerów i motocykli 125 ccm.