Zalazlem Zippa stuningowanego na allegro.Koles napisal, ze nie odpala.Mozecie mi powiedziec co jest tego przyczyna?
Zalazlem Zippa stuningowanego na allegro.Koles napisal, ze nie odpala.Mozecie mi powiedziec co jest tego przyczyna?
A co może być przyczyną tego, że komputer nie rusza?
Ale żeś pytanie zadał :D Skąd mamy wiedzieć co się stało ?
Zastanawiam się jak na odległość można stwierdzić co się stało.
No ale jakies takie czeste.
Brak paliwa, zatarty silnik na śmierć, wada gaźnika, zniszczony gaźnik, filtr paliwa/powietrza, spalone cdi, można mnożyć bez końca... Jak coś nie pali to sobie odpuść.
http://motoallegro.pl/item1093770245_peugeot_looxor_tanio_sprawdz_sam_warto.html
O co chodzi z tym strzelaniem ?
Simsona sobie kup .
Za ta cene bedzie najlepszy .
Mowie powaznie .
:D
hahaha
Chce cos takiego fajnego.
W Peugeocie do zmiany jest świeca albo gaźnik do ustawienia.
koszt?
Milion pięćset sto dziewięćset ! .
Nie kupisz nic fajnego za 1500 zl czlowieku :roll: ...
Br3w- niby tak, tylko ciekawe czemu ktos sprzedaje tak tanio moto, ktore da sie naprawic za max. 50 zl .
Dzieki
mam tyle :P
Patryk, sprzedaje za tyle, bo to zapewne totalna padaka i tym się już nie da jeździć.
To s9 nie pójdzie za mniej niż 3tyś.zł, bo chyba nie zauważyłeś, że to jest aukcja- więc możesz sobie tylko pomarzyć.
2. link mi nie działa.
Dokladnie .
Ja mysle, ze nawet za 3k koles tego nie pusci :D.
Musisz się zalogować, żeby napisać odpowiedź.
Nie masz konta? Zarejestruj się
![]() © 2009 Skuterowo.com. OnAir! Sender. Wszelkie prawa zastrzeżone. Skuterowo.com jest wpisane do Ewidencji Sądu Okręgowego Miasta Stołecznego Warszawy, zgodnie z art. 7 ust. 2 pkt 3 Prawa prasowego. Reklama | Kontakt | Rejestracja | Logowanie | Forum |