Witam,
ponownie że tak powiem. Polecałem Ci Outlooka, chyba tydzień temu. Znam ten skuter dobrze, jeździłem też. Uważam, że w tej cenie jest bezkonkurencyjny. Zalety, duże koła (chociaż przez to schowek pod siedzeniem mały), silnik chłodzony cieczą, mocny 12kM i naprawdę plastiki i montaż na bardzo przyzwoitym poziomie. Prędkość podają 94km/h, ale ja jechałem więcej(licznikowe 110). B.dobre światła. Bardzo komfortowy (kanapa,zawieszenie), dla mnie trochę za miękki(przód). Ciężki. Sprawdzi się też gdy dosiada wysoki jeździec. Jeździłem skuterem z przebiegiem 4000km. Jedno co zauważyłem przy większych prędkościach czasami potrafił wężykować, wpadał w takie dziwne wibracje (luzów nie było, może opony? -chńskie, ciśnienie?). Nie wiem czy to przypadłość tego egzemplarza? Konkurencyjne Kymco (agility125) nawet trochę lepsze, ale droższe, silnik chłodzony powietrzem i słabszy. Ferro 125 nie jeździłem, ale w 50-tkach keeway lepszy. Chciałem być w miarę obiektywny, poczytaj innych i podziel(?) przez dwa ;)