Logowanie | Rejestracja | Forum | Społeczność

Forum » Skutery

1. klekocix

Użytkownik

Czy moglibyście mi podpowiedzieć na jakie mniej więcej opłaty muszę liczyć ubezpieczając skuter/motocykl o pojemności 125ccm? Miasto - Warszawa, zniżki-60% (na samochody, ale mam nadzieję, że to się przenosi).

Do tego interesuje mnie temat AC na skuter (bo być może kupię nowy). Czy są jakieś firmy, które przy płaceniu AC będą honorować moje zniżki z OC? Wiadomo - zależy mi na jak najniższej składce ubezpieczenia.

Sklep internetowy z częściami do skuterów oraz serwis: Warszawa-Bemowo i Warszawa-Raszyn

Nasza stronka: http://www.motocity.com.pl

Nasze aukcje: http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=666742

Napisano 3 miesiące temu #
  2. k_a_z_i_k

Użytkownik

Pozwolę sobie podpiąć się pod temat. Podobna sytuacja z tymże skuter pojemność 262 cm3 i 20% zniżki na OC. Czy ktoś ma doświadczenie z pakietem OC+AC?

3. barteklodz

Użytkownik

idźcie do biura gdzie mają kilka ubezpieczalni

Kymco B&W 170
  4. siwypln

Użytkownik

Ja rejestrowałem skuter o pojemności 125cc 3 lutego tego roku i koszt rejestracji to 121zł i 50 gr (rejestracja jak na motocykl) i za ubezpieczenie też jak na motocykl w PZU bez żadnych zniżek pakiet OC + NNW zapłaciłem 249 zł.
    OC-216zł
    NNW-33 zł
    MIASTO w którym mieszkam to BYDGOSZCZ

Keeway Outlook 125cc
  5. erymak

Użytkownik

klekocix napisał:

Czy moglibyście mi podpowiedzieć na jakie mniej więcej opłaty muszę liczyć ubezpieczając skuter/motocykl o pojemności 125ccm? Miasto - Warszawa, zniżki-60% (na samochody, ale mam nadzieję, że to się przenosi).
    Do tego interesuje mnie temat AC na skuter (bo być może kupię nowy). Czy są jakieś firmy, które przy płaceniu AC będą honorować moje zniżki z OC? Wiadomo - zależy mi na jak najniższej składce ubezpieczenia.

wiem że kiedyś warta przenosiła w 2 str, a teraz to nie wiem czy nadal tak jest... w wawie to pewnie zwyżki liczą za liczbę pojazdów poruszających się po mieście :/ u nas w Łodzi wiem że więcej się płaci jakoś i dlatego rejestrowałem u dziadka pod łodzią, żeby były mniejsze opłaty

Śledź temat za pomocą RSS

Odpowiedz

Musisz się zalogować, żeby napisać odpowiedź.

Nie masz konta? Zarejestruj się