Witam posiadam zippka i chciałem cos w niego wstawic zeby sie szybciek rozpedzał i osiagał wiekszą predkosc co mam tam wstawic zeby to sie stało??
Witam posiadam zippka i chciałem cos w niego wstawic zeby sie szybciek rozpedzał i osiagał wiekszą predkosc co mam tam wstawic zeby to sie stało??
pobawić się napędem, może zmienić przełożenia. A najlepiej zmienić na większą pojemność...

Wstaw sobie mózg. Pomyśl, że jedziesz ponad 130km/h skuterem i z drugiej strony wjeżdża w ciebie samochód ciężarowy. Przy odrobinie szczęścia zostajesz roślinką i opiekują się tobą rodzice. Realistycznie giniesz na miejscu pod kołami 22 tonowego tira. Myślenie nie boli, więc jak chcesz sobie szybciej jeździć to zrób sobie kat.A i kup jakiś motor.
P.S Dlatego kierowcy samochodów osobowych widząc takie osobniki jak Ty wyrabiają negatywne opinie na temat skuterzystów...
Dobra weż wyjdz ciebie nie pytałem
W internecie panuje jeszcze wolność słowa, więc każdy może wyrazić swoją opinię na dany temat. Poza tym chyba już z 5 tematów wstawiłeś z tym samym pytaniem na które większość internautów Ci odpowiedziało...
wiesza pojemność da lepsze przyspieszenie
na prędkość tylko zmiana przełożeń
to nie jest 2T
Jakub100001 napisał:
giniesz na miejscu pod kołami 22 tonowego tira.
40 tonowego
poza tym osoba pytająca raczej posiada PJ przy tej pojemności
Musisz się zalogować, żeby napisać odpowiedź.
Nie masz konta? Zarejestruj się
|
|