Witam :) Jak wszyscy widzimy, stronka się rozwija i raczej każdemu się podoba :D Siedzę tu od jakiegoś czasu i też jestem z niej zadowolony.Ale do rzeczy: nie znalazłem podobnego tematu i stwierdziłem, że napiszę taki, mianowicie może niech każdy tu pisze swoje pomysły, które mogą poprawić naszą stronkę.Jest dobrze, nawet bardzo wg mnie (brawo dla Leszka przede wszystkim), ale zawsze może być lepiej :) Tak więc jak ktoś by coś zmienił, to niech tu pisze, administrator może przeczyta i się zasugeruje, po czym może usprawni serwis :) Ja mam 3 propozycje od siebie, a konkretniej:
-funkcja "nowe wpisy od ostatniej wizyty"-nie trzeba by szukać tematów, w których się pisało, a zniknęły z głównej
-oznaczenie tematów z postami nowymi, nieprzeczytanymi
-dokładne datowanie postów-tak, aby pojawiała się godzina oraz dokładna data pod postem, nie np. "2 tygodnie temu" tylko np. "27.07.10 23:03" czy coś w tym stylu
Zdaję sobie sprawę, że niektóre pomysły mogą być trudne w realizacji, ale zasugerować chyba można :D Na mnie proszę nie liczyć, jeśli chodzi o modyfikowanie strony, bo się nie znam na tym.To tyle, myślę, że się przyda ten post :) Pozdro i szerokości.