Logowanie | Rejestracja | Forum | Społeczność

Forum » Skuterowo.com

1. Vezyr

Użytkownik

Witam :) Jak wszyscy widzimy, stronka się rozwija i raczej każdemu się podoba :D Siedzę tu od jakiegoś czasu i też jestem z niej zadowolony.Ale do rzeczy: nie znalazłem podobnego tematu i stwierdziłem, że napiszę taki, mianowicie może niech każdy tu pisze swoje pomysły, które mogą poprawić naszą stronkę.Jest dobrze, nawet bardzo wg mnie (brawo dla Leszka przede wszystkim), ale zawsze może być lepiej :) Tak więc jak ktoś by coś zmienił, to niech tu pisze, administrator może przeczyta i się zasugeruje, po czym może usprawni serwis :) Ja mam 3 propozycje od siebie, a konkretniej:
    -funkcja "nowe wpisy od ostatniej wizyty"-nie trzeba by szukać tematów, w których się pisało, a zniknęły z głównej
    -oznaczenie tematów z postami nowymi, nieprzeczytanymi
    -dokładne datowanie postów-tak, aby pojawiała się godzina oraz dokładna data pod postem, nie np. "2 tygodnie temu" tylko np. "27.07.10 23:03" czy coś w tym stylu
    Zdaję sobie sprawę, że niektóre pomysły mogą być trudne w realizacji, ale zasugerować chyba można :D Na mnie proszę nie liczyć, jeśli chodzi o modyfikowanie strony, bo się nie znam na tym.To tyle, myślę, że się przyda ten post :) Pozdro i szerokości.

Napisano 1 rok temu #
  2. Leszek

Skuterowo.com

Hej, dzięki za temat.
    Jasne, zbierzmy do worka pomysły i zobaczy się co z tego da się wdrożyć.

--

Kymco Downtown 300i ABS.

http://www.Leszek.OnAir.pl
    Napisano 1 rok temu #
  3. Vezyr

Użytkownik

Oczywiście Leszek tez możesz podsuwać jakieś pomysły, to My ocenimy je :D

Napisano 1 rok temu #
  4. Leszek

Skuterowo.com

Ok:)

Napisano 1 rok temu #
  5. qazwsxedc

Użytkownik

"Nowe wpisy" to byłby fajny patent- popieram!

KYMCO New Dink 200i

Napisano 1 rok temu #
  6. Leszek

Skuterowo.com

Nieczytane tematy już wyświetlają się z boldem:)

Napisano 1 rok temu #
  7. grocik

Użytkownik

Może coś takiego jak priv? A nieczytane posty to dobry pomysł

Pozdrawiam ciepło!

Zużycie paliwa - Motostat.pl

Napisano 1 rok temu #
  8. Leszek

Skuterowo.com

Wysyłanie prywatnych wiadomości już zostało wdrożone. Zapraszam do testowania.

Napisano 1 rok temu #
  9. lechoo

Użytkownik

Edycja postów była by dobra bo można tylko przez krótki czas chyba , że się mylę?

Lechoo yamaha neos
    Napisano 1 rok temu #
  10. qazwsxedc

Użytkownik

Leszku, można by dopracować sposób komunikatu o nowej wiadomości na privie, bo już niestety sam nie raz zauważyłem, że ktoś do mnie pisał.

Napisano 1 rok temu #
  11. HugoBoss

Użytkownik

Chyba przez godzinę od napisania.

Photobucket
    Napisano 1 rok temu #
  12. Leszek

Skuterowo.com

qazwsxedc napisał:

Leszku, można by dopracować sposób komunikatu o nowej wiadomości na privie, bo już niestety sam nie raz zauważyłem, że ktoś do mnie pisał.

Hello. Powinieneś dostać e maila, na w górnym menu na czerwono powinna widnieć zakładka "poczta".

Napisano 1 rok temu #
  13. Leszek

Skuterowo.com

lechoo napisał:

Edycja postów była by dobra bo można tylko przez krótki czas chyba , że się mylę?

Celowo jedynie przez 60 minut. Inaczej pisanie czegokolwiek na forum nie miałoby sensu. Każdy w dowolnej chwili mógłby zmienić swój kontekst i nieuczciwie to wykorzystywać.

Napisano 1 rok temu #
  14. qazwsxedc

Użytkownik

właśnia maila nie dostaje :(
    Tak, tak, zauważyłem, ten napis poczta to jest u mnie wszystko co sygnalizuje mi nową wiadomość- niestety czasem nie zobacze, że sie podświetlił.

Napisano 1 rok temu #
  15. Leszek

Skuterowo.com

qazwsxedc napisał:

właśnia maila nie dostaje :(
    Tak, tak, zauważyłem, ten napis poczta to jest u mnie wszystko co sygnalizuje mi nową wiadomość- niestety czasem nie zobacze, że sie podświetlił.

Hmmm, może do spamu Ci wpada...

Napisano 1 rok temu #
  16. SimonWarka

Użytkownik

P.S. Jestem na forum dość krótko, ale już miałem okazję zostać wylogowany kilkukrotnie bez powodu.

P.S.2. Większe avki mile widziane.

REDaktor http://www.SQTERY.com

Skutery to NASZA PASJA
    Napisano 1 rok temu #
  17. Vezyr

Użytkownik

To może przy okazji odświeżę temat i coś dopiszę-co myślicie o czymś takim jak "katalog skuterów" (jak na s.net) ??? Warto by robić czy testy starczą?Oczyffko, nie wymyślam na siłę i ilość, ale w sumie na s.net ludzie tam kiedyś wchodzili.To jak będzie?? :mrgreen:

Napisano 1 rok temu #
  18. roomcajz

Użytkownik

wg mnie pomysł warty uwagi, tylko co w takim katalogu umieścić? skopiowany opis producenta, jak niejednokrotnie widziałem na innych forach? to chyba bez sensu. te testy u nas- tzn na skuterowo.com- też są niedoskonałe- tzn każdy artykuł zawiera inne, subiektywne dane, i większość dotyczy wyłącznie skuterów o pochodzeniu dalekowschodnim- keeway, kymco. nie zauważyłem np żadnego peugeota. Może coś typu tabela/ porównanie- jak np w Auto Świecie?
    myśl w każdym razie warta podtrzymania

..:tempus breve est:..
    Napisano 1 rok temu #
  19. Vezyr

Użytkownik

Są wschodnie skutery, ponieważ w Scooterlandzie (który jest jakoś powiązany z forum) jest głównie Kymco, Inca, a kilka skutów opisali użytkownicy, którzy akurat mają Symy, chinole czy coś.Aczkolwiek Piaggio Typhoon jest w testach opisany :) A to Włoch :D A Ty jaki masz skut?Jak jakiś nieopisany, to możesz jego test zrobić.

Napisano 1 rok temu #
  20. roomcajz

Użytkownik

taki mam zamiar... ale czekam na sezon i pierwsze jazdy

Napisano 1 rok temu #

Śledź temat za pomocą RSS

Odpowiedz »

Musisz się zalogować, żeby napisać odpowiedź.

Nie masz konta? Zarejestruj się