Logowanie | Rejestracja | Forum | Społeczność

Forum » OFFtopic

1. marin09

Użytkownik

Ciekawi mnie ile Panów i Pań po 30 roku życia jest na Skuterowo? Czy mając już własne rodziny,pociechy znajdują czas by uciec(odjechać) na skuterku gdzię gdzie przez chwile zapomni się o pracy itp,lub też wsiada na skuter i jeżdzi bo to fajne?:)

motórzysta
    Napisano 3 miesiące temu #
  2. Kisiu1981

Użytkownik

Ja się zgłaszam. Czas miałem nawet będąc z rodziną. Teraz też by się znalazł ale skuter najpierw muszę załatwić.

3. marin09

Użytkownik

Dwóch już jest:)

4. klekocix

Użytkownik

marin09 napisał:

Dwóch już jest:)

Ja się do tej grupy w październiku będę zaliczał, to może mogę się już dopisać :)

Sklep internetowy z częściami do skuterów oraz serwis: Warszawa-Bemowo i Warszawa-Raszyn

Nasza stronka: http://www.motocity.com.pl

Nasze aukcje: http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=666742

5. marin09

Użytkownik

Jak najbardziej:) Ciekawe ilu skuterowców w średnim wieku się uzbiera.Bo większość to napewno młodzież.......

6. Michalk001

Użytkownik

Ja mam 36 i motoroweru używam do pracy - nie przepadam za samochodami do których utrzymania trzeba wydać fortunę. Pomimo rodziny czasem znajduję czas na wycieczkę swoim pogromcą szos. :-D

Zipp Salmo - 12586km bezawaryjnie: sezon 2012 - 2395km
  7. marin09

Użytkownik

Michał mam kumpla co ma 40,(ja troche mniej).Namówiłem go na skuter(nigdy wcześniej nie miał,nawet nie jezdził) i teraz nie może bez niego żyć:)Oboje czekamy do wiosny ;) Szkoda że nie Jesteś z okolic bo może by się razem pojeżdziło od czasu do czasu.Ja samochód mam ale i tak jazda skuterkiem fajniejsza..

8. HugoBoss

Użytkownik

I ja,i ja :D Moja też powinna się tu dopisać :)

Photobucket
  9. klekocix

Użytkownik

marin09 napisał:

Michał mam kumpla co ma 40,(ja troche mniej).Namówiłem go na skuter(nigdy wcześniej nie miał,nawet nie jezdził) i teraz nie może bez niego żyć:)Oboje czekamy do wiosny ;) Szkoda że nie Jesteś z okolic bo może by się razem pojeżdziło od czasu do czasu.Ja samochód mam ale i tak jazda skuterkiem fajniejsza..

Mój teść lat 62 dzięki mojemu chińskiemu skuterowi zaraził się jazdą i również czeka do wiosny na zakup pierwszego skutera i rozpoczęcie sezonu.

Tak więc wiek nie gra roli przy pasji :)

10. MONROB

Użytkownik

Witajcie.
    Wiek 43 lata.
    skuter: Inca street
    Przebieg: 3500 km
    awarie: brak
    codzienny dojazd do pracy: samochód - niestety - ale warunki pogodowe.
    Jednak w miare możliwości - preferencja: skuter!
    Pozwód: szybciej, przyjemniej, bez biletów z parkometrów (nawet nie chodzi o oszczędność, ale to bieganie: parkometr - samochód...)Poza tym samochód należy zaparkować w wyznaczonym miejscu, skuter zaś stawiam gzie popadnie. Biorąc pod uwagę markę mojego jeździdła (dla przypomnienia: Inca Street)- nawet nie ma obawy o kradzież na szczęście. Reasumując -wiek nie gra roli, liczy się przyjemność

Monrob
  11. guliwer55

Użytkownik

Witam coś mi się wydaje że chyba jestem najstarszy wiekiem i stażem jazdy na motorowerach ,bo wiek to dopiero 57 lat .A staż to 32 lata jazdy na różnych pojazdach ale zaczynałem na Jawce -damce potem Romet ostatni wypust 4 biegowy, potem Simson 4 biegowy ostatni wypust NRD, Aprilla - Zip 50, Piaggio -Sfera 80, Hexagon 125 poj.enduro produkcji Rosyjskiej podobny do yamahy, Poster 50 chinol z dachem,peugeot -elyseo50 i ciągle śmigam w Polskę i za każdym razem na innym

12. madi

Użytkownik

Jak by to był temat "Skuterowcy po 20-stce" to bym się załapał a tak to lipa ;)

Nie pomagam na PW i GG, od tego jest forum.
  13. marin09

Użytkownik

Kurde a ja myślałem że jestem tym " starszym" skuterowcem a tu prosze:) Ciekawe ilu się skuterowców po 30 jeszcze napisze? Może mały klubik się zrobi :)

Guliwer a jak te elyseo się sprawowało?? Długo Jeżdziłeś? Pytam bo chce kiedyś zmienić na coś większego a ten całkiem całkiem wygląda.

14. bitronxp1

Użytkownik

w tym roku 29 stuknie to prawie się już za łapałem
    skuter zipp tops 4t
    przebieg 2200km od marca 2011 do 1.11.2011
    awari jak na razie brak

15. czlowiek_rok...

Użytkownik

no mi stuknela trzydziecha pod koniec zeszlego roku wiec chyba sie zaliczam do klubu :)
    staz krotki bo niecaly rok, przebieg troche ponad 6 tysiecy
    skuter glownie sluzy do dojazdow do pracy, czesto na zakupy a i od czasu do czasu wycieczka dla przyjemnosci(za rzadko niestety ze wzgledu na pogode)
    Pzdr.

16. marin09

Użytkownik

Klubik tych "starszych "skuterowców się powiększa:) Ciekawe czy jakieś Panie będą.....;)

17. Jolusia

Użytkownik

Oj zaraz "starszych" :) nie powiem ile mam lat jak na kobietę przystało :)Ja też czekam na Panie,bo jeżdżę z samymi chłopakami:)ale jakaś Pani w naszych szergach by się przydała:)

NIGDY NIE JEŻDŻĘ PO ALKOHOLU !
  18. siwypln

Użytkownik

Ja mam skończone 29 więc też się nie zaliczam... :( ALE ZA ROK SIĘ PODPISZE

Keeway Outlook 125cc
  19. marin09

Użytkownik

Witamy Panią:) napewno jeszcze jakaś będzie w "klubiku" :) A tak z ciekawości dużo Jolusia śmiga skuterkiem??...

20. Jolusia

Użytkownik

W okresie kiedy da sie normalnie jeździć całkiem sporo:) Z Hugo i z Madim najczęściej. Nasze wycieczki można obejrzeć tu na skuterowo na fotkach u Hugo,Madiego,Adastry13.

Śledź temat za pomocą RSS

Odpowiedz »

Musisz się zalogować, żeby napisać odpowiedź.

Nie masz konta? Zarejestruj się