Logowanie | Rejestracja | Forum | Społeczność

Forum » Skuterowo.com

1. WODZU

Użytkownik

Witam.
    Proponuję utworzyć na skuterowo.com taką funkcję jak moderator. Będzie on panował nad spamowaniem i offtop-owaniem na forum. Wszelkie odpowiedzi nie na temat lądowałyby w takim temacie jak Śmietnik.

Parówkowym skrytożercom mówimy stanowcze nie... Skromnie na moda podaję swoją osobę.

Kto jest za tym aby "WODZU" był modem i zaprowadził porządek? :)

p.s.
    Ten wpis trąci narcyzmem :)

Napisano 10 miesiący temu #
  2. piotr1008

Użytkownik

stanowczo mówimy NIE idź do pis i zapisz się na moda albo modela
    te forum nie potrzebuje pana z biczem

3. madi

Użytkownik

Tak jest na wszystkich forach. Jest administracja i moderacja. Też moge być modem :) Pozdrawiam.

Nie pomagam na PW i GG, od tego jest forum.
  4. madi

Użytkownik

piotr1008 napisał:

potrzebuje, bo sie robi syf przez takie wpisy jak ten.

5. Marta

Użytkownik

Ja proponuję moderatorom zbanować Pana o nicku Wodzu. Tylko się pojawia i wylewa swoje frustracje.
    Pomyśl która firma da człowiekowi z zewnątrz prawa administratora? Na innych forach owszem dzieci bawia sie w moderowanie (kompleks wladzy i chęć zaimponowania "jestem moderatorem")

-

Jestem Marta i uwielbiam skutery. Do tej pory niestety miałam tylko Vespę, aktualnie pasjonuję się jazdą jako plecaczek:)
  6. WODZU

Użytkownik

piotr1008 napisał:

Masz rację: ..te forum nie potrzebuje pana z biczem ....

22 posty ..... i wiesz co potrzeba na tym forum :) ....

7. WODZU

Użytkownik

Marta napisał:

Ja proponuję moderatorom zbanować Pana o nicku Wodzu. Tylko się pojawia i wylewa swoje frustracje.
    Pomyśl która firma da człowiekowi z zewnątrz prawa administratora? Na innych forach owszem dzieci bawia sie w moderowanie (kompleks wladzy i chęć zaimponowania "jestem moderatorem")

Nie wiem ile masz lat i nie chcę wiedzieć :) Ja mam calutkie 37 wiosen. Jestem administratorem... sorki, obsługuję odpłatnie parenaście stron, zarabiam na tym..

Mam parę swoich stron, na kilkunastu jestem moderatorem - ze względu na współpracę handlową. Coś o tym wiem. Tak mi sie wydaje ... ale widzę po wypowiedziach że jestem ciemniakiem :)

Ot to następna odpowiedź osoby która napisała przez rok 18 postów :) Z całym szacunkiem - Pozdrawiam i życzę obniżki w abonamencie Neostrady :)

8. Marta

Użytkownik

No to ponawiam pytanie czy to oznacza, ze ta firma która jest właścicielem tej strony ma zatrudnić Ciebie z tego powodu? Z tego co widzę to chyba musiałbyś sam moderować swoje wpisy.

9. WODZU

Użytkownik

Marta napisał:

No to ponawiam pytanie czy to oznacza, ze ta firma która jest właścicielem tej strony ma zatrudnić Ciebie z tego powodu? Z tego co widzę to chyba musiałbyś sam moderować swoje wpisy.

moderator = zatrudnienie? - Pozdrawiam i życzę sukcesów....

10. Marta

Użytkownik

A która firma daje status moderatora osobom niezatrudnionym od których nie można wymagac i nie można na jakiejkolwiek podstawie wyciągać ew. konsekwencji?

11. WODZU

Użytkownik

Marta napisał:

A która firma daje status moderatora osobom niezatrudnionym od których nie można wymagac i nie można na jakiejkolwiek podstawie wyciągać ew. konsekwencji?

Poproszę o zaznajomienie z podstawą netykiety która łamiesz:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Netykieta

A o funkcji moderatora przeczytasz tu:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Moderator_(internet)

A o swojej osobie przeczytasz tu:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Trollowanie

Pozdrawiam

12. madi

Użytkownik

Martuś, moderator to użytkownik danego forum, który sam się zgłosił do pełnienia tej funkcji i nie pobiera za to opłat. Nie jest to forma zatródnienia.

13. Marta

Użytkownik

To idź to interii, wp i onetu. Może Cię wezmą i zaspokoisz swoje władcze ego. Przeanalizuj swoje ostatnie wypowiedzi na forum a następnie kliknij tu:
    http://pl.wikipedia.org/wiki/Trollowanie

14. piotr1008

Użytkownik

WODZU napisał:

piotr1008 napisał:

Masz rację: ..te forum nie potrzebuje pana z biczem ....
    22 posty ..... i wiesz co potrzeba na tym forum :) ....

no właśnie kolego już się kierujesz kto lepszy a kto gorszy kto ile ma postów, a to jest początek
    jak masz tyle fuch na innych forach to ręce precz od tego, a zmotoryzowani niech piszą co chcą i nie potrzebują capo- bez obrazy

15. Suawek

Użytkownik

Ja jestem przeciw, z kilku powodów. Jak jakiś wpis się komuś nie podoba, to może kliknąć "Zgłoś do moderacji".

16. KrzysiekP

Użytkownik

Suawek masz racje poniekąd ale zdrugiej strony widać ze moderatorzy ze strony właściciela i tówrcy portalu są bardzo tajemniczy i niezbyt reaguja w chwili kiedy zaczyna sie dziać jakaś awantura wywoływania przez nas samych.

KrzysiekP

Moje Gadu-Gadu

17. Ryglos

Użytkownik

Sprzydało by się. Bo się offtop robi często, a tak to myk myk myk i już nie ma offtop, przecież do tego jest "OT ŚLĄSKI".

Mateusz, Kingway Barracuda 50 2T.
  18. andrzej2310

Użytkownik

WODZU napisał:

Witam.
    Proponuję utworzyć na skuterowo.com taką funkcję jak moderator. Będzie on panował nad spamowaniem i offtop-owaniem na forum. Wszelkie odpowiedzi nie na temat lądowałyby w takim temacie jak Śmietnik.
    Parówkowym skrytożercom mówimy stanowcze nie... Skromnie na moda podaję swoją osobę.
    Kto jest za tym aby "WODZU" był modem i zaprowadził porządek? :)
    p.s.
    Ten wpis trąci narcyzmem :)

Zgadzam się z Tobą i popieram Twoją kandydaturę ,, WODZU ''

Kymco Vitality.

Honda PCX 125.
  19. Ryglos

Użytkownik

Tak, tylko moderator, musi być kilka razy dziennie na stronie, żeby to ogarnąć ;) Ja jestem praktycznie cały dzień, ale nie piszcie, że piszę tak bo sam chcę zostać, tylko po prostu wakacje ;D Nawet nie myślę o tym, aby zostać, bo wiem, jeśli bym został jakie by było "echo", że nie mam 18 lat itd ;)

20. madi

Użytkownik

co z tego że nie masz 18 lat? kto powiedział, że do wykonywania tej funkcji potrzebny jest jakiś pułap wiekowy?

Śledź temat za pomocą RSS

Odpowiedz »

Musisz się zalogować, żeby napisać odpowiedź.

Nie masz konta? Zarejestruj się