Witam
Słuchajcie jakiś czas temu tuningowałem swoja yamahe aerox i znalazłem ogłoszenie Pana Damiana,zadzwoniłem dogadałem sie warunki wydały mi sie korzystne i wysłalem im silnik. Podoba mi sie,że dali mi gwarancje bo po skończonej robocie dostałem wszystkie wykazy za części i tu ważne dostałem 15 % rabatu na każda częśc...i 6-cio miesieczna gwarancje.
Ogólnie gostek spoko,nie wiem czy robi sam czy tez nie,ale wiem ze robi wszystko 2T i 4T,ode mnie za robote wział 200zł,także spoko bardzo. Silnik tylko wsadziłem i chodzi lalka. Kumplowi go polecilem bo miał silnik do simosna do złozenia i tu było troche smiesznie... silnik gostek dostał w poniedziałek a kolega miał go juz we wtorek.. xDD jak to zrobił nie wiem.. aha no i tez dostał gwarancje i za robote wział chyba 40zł..jakos tak.
No ogólnie miła obsługa,jak cos robił to dzwonił i pytał... na koniec dostałem wszystko do rozliczenia za czesci,oraz wystawili mi fakture z pieczatka i podpisem firmy.
Firma nazywa sie fach-motors, mechanik ma na imie Damian
Pozwole sobie ich zareklamowac ich strona to;
www-fach-motors.host77.pl i chyba moge podac jego nr. tel bo na stronie jest takze... 785-034-154
Minusów..mhm..chyba nie mam żadnych uwag do niego i mysle że moge Wam go polecic. Pozdro. Aha tam na stronce wszystko pisze o ich usługach,ale robia silniki na terenie calej Polski za pomoca wysylek. I cos jak z nim gadałem w spominał o tuningach,ze rometa tuninguje,spawaki robi i cylki przerabia..cos takiego musicie sie go dopytac.Pozdro