Siema :D
chce ktoś kupic grupon :D:D zapraszam
Siema :D
chce ktoś kupic grupon :D:D zapraszam
Ziomek ostatnio kupił na gruponie prawko za 750 zł ; D .
Naszczęście to nie u nas ...ufff...ale kto wie może kedyś też tak będą sprawdzać...a wtedy jazda skutem będzie bez sensu...prawda chłopaki?
Ja już co prawda skuterem jeździł nie będę ( niestety ) , ale zawsze zostaje blokada obrotów , bo ja sobie nie wyobrażam , żeby jeździć po mieście ( szczególnie o dużym natężeniu ruchu , gdzie w wielu miejscach jest " kilka " pasów w jedną stronę ) z maksymalną prędkością 45km/h .
Ja na ten sezon mam zamiar założyć sobie taką blokadę obrotów na przełącznik. Liczyłem już ile wszystko wyjdzie i nie powinno przekroczyć 20zł. Przełącznik schowam w dyskretnym miejscu a w razie potrzeby tylko przełączę i mam zablokowany silnik :)
I myślisz,że to będzie skuteczne?Czy wogóle można zrobić cos takiego?
Kapu koszt blokady wyniesie Cię mniej bowiem: potencjometr 1,50, kondensator 10gr i przełącznik z 50 gr, kabli nie liczę :) też mam zamiar taką założyć
Jolu podobno to jest skuteczne, a czy jest na pewno to się okaże, jak będzie cieplej to taką zamontuję i przetestuje

Wiesz Madi,że nie znam się na skuterach :),ale się szybko uczę:)
jak będzie działała ta blokada to będę mógł wam takie zrobić :) bo to faktycznie przydatne jest ;)
Ja widziałem taką blokadę za 44zł,to nie majątek.
Skuteczne to jest tylko że trzeba się tym podpiąć pod właściwy przewód do idący do modułu CDI. W skucie każdej marki jest inaczej. Jak ktoś nie chce się bawić to można kupić gotowe. Ja tam wole zrobić swoje i mieć pewność jak jest zrobione.
nowe wcielenie mojej maszyny http://img696.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=imag0045hd.jpg
Uwaga panowie... nadchodzi czas różowych serduszek i pluszowych misiów... 14/02.. LEWATYWKI
A weź tu człowieku zapomnij....
roomcajz - nie mów mi nawet o tym ...
Nienawidze tego " święta " .
Czerwone róże, czerwone serduszka... A ja mam czerwony skuter :P
A ja czerwony samochód :)
Musisz się zalogować, żeby napisać odpowiedź.
Nie masz konta? Zarejestruj się
|
|