Logowanie | Rejestracja | Forum | Społeczność

Forum » Skutery

Nowy skuter do 4tyś zł - proszę o opinie

(4 wpisy)

Dotychczas brak tagów.

1. klekocix

Użytkownik

Prosiłbym Was o pomoc - jaki skuter wybrać?

Kwota do wydania - 4000zł.
    Tylko i wyłącznie nowy.

Mam też swoje wymagania :)

- silnik tylko i wyłącznie 4T
    - skuter musi mieć płaską podłogę pod nogami (musi tam się zmieścić zgrzewka wody lub komputer PC)
    - musi mieć pod kanapą miejsce na kask, ew. musi dać się zamontować mu z tyłu duży kufer (choć chciałbym i jedno i drugie).

Pasujący do faceta 100kg wagi.

Tyle z moich wymagań.

A przy okazji, jaka jest najlepsza pora do zakupu skutera? Teraz przed Bożym Narodzeniem, czy może po nowym roku do marca-kwietnia?
    Najlepszy okres = wyprzedaże skuterów z obecnego lub zeszłego roku, niższa cena, bo marny okres sprzedażowy itp

Sklep internetowy z częściami do skuterów oraz serwis: Warszawa-Bemowo i Warszawa-Raszyn

Nasza stronka: http://www.motocity.com.pl

Nasze aukcje: http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=666742

Napisano 6 miesiący temu #
  2. HugoBoss

Użytkownik

3. Ryglos

Użytkownik

Według mnie kymco agility. Co do tego kiedy kupić, to według mnie najlepiej teraz. Oczywiście jeśli Ci nie będzie przeszkadzało, że to rocznik 2011, a nie 2012. Bo to bez sensu kupować na początku sezonu pół tysiąca, do tysiąca drożej tylko przez tą różnicę.

Mateusz, Kingway Barracuda 50 2T.
    Napisano 6 miesiący temu #
  4. leoncjo

Użytkownik

Polecam SYM Orbit. Kosztuje bodaj 3999
    IMO idealny na początek bo "markowy" a tani

kiedy 3 lata temu kupowałem swojego - ważyłem 110 kg - ale jechałem na próbę z koleżanką (czyli + jakieś 60kg) byłem zaskoczony jak dobrze się zbierał

Ale oczywiście z mniejszą masą szybciej i dynamiczniej. (teraz mam 75 kg - ale różnicę czuję tylko przyspieszając pod górkę ;) )

Napisano 4 miesiące temu #

Śledź temat za pomocą RSS

Odpowiedz

Musisz się zalogować, żeby napisać odpowiedź.

Nie masz konta? Zarejestruj się