Logowanie | Rejestracja | Forum | Społeczność

Forum » Skuterowo.com

1. Leszek

Skuterowo.com

Cześć. Kto z Was tu obecnych już je zamówił?

--

W Skuterowo.com od samego początku. Kymco New Dink 2010

http://www.Leszek.OnAir.pl
    Napisano 1 rok temu #
  2. Yamahamen

Użytkownik

Ja wysłałem zaadresowana kopertę ze znaczkiem tydzień temu jako prio i dziś już ją przykleiłem. Zrobie foto i wrzuce. Dziękować:DD

Napisano 1 rok temu #
  3. Leszek

Skuterowo.com

A propos. Teraz można również nabyć naklejki za pośrednictwem Allegro.pl. Koszt 1 PLN.
    http://www.allegro.pl/show_item.php?item=959914398

Napisano 1 rok temu #
  4. Natalia

Użytkownik

Przy zakupie jednego kompletu cena wysyłki jest wyższa, niż wartość naklejki, warto szukać kogoś, kto też by chciał zamówić;p Jeśli chodzi o mnie, chyba się skuszę, przekaz jest pozytywny:)

Napisano 1 rok temu #
  5. Leszek

Skuterowo.com

Przy zakupie jednego kompletu cena wysyłki jest wyższa, niż wartość naklejki, warto szukać kogoś, kto też by chciał zamówić;p Jeśli chodzi o mnie, chyba się skuszę, przekaz jest pozytywny:)

Dlatego warto od razu zamówić dwa:)

Napisano 1 rok temu #
  6. wojtas_1987

Użytkownik

Ja zamówie także, ale z odbiorem osobistym przy spotkaniu :)

wojtas_1987
    Napisano 1 rok temu #
  7. Leszek

Skuterowo.com

Ja zamówie także, ale z odbiorem osobistym przy spotkaniu :)

Jasne, zapraszam:)

Napisano 1 rok temu #
  8. agekon

Użytkownik

WELCOME :)

odbierałem osobiście nakLEjki od Leszka ,dla siebie i znajomych

(jak dorwę grubego to zrobię fotkę - PRZYKLEIŁ SOBIE NA HONDZIE GOLD WING)

Napisano 1 rok temu #
  9. Leszek

Skuterowo.com

WELCOME :)
    PRZYKLEIŁ SOBIE NA HONDZIE GOLD WING)

Przecie to szatan, a nie skuter! :D

Napisano 1 rok temu #
  10. ManiekM97

Użytkownik

Witam
    Co do tych naklejek to ja myślę że to bardzo zły pomysł. rozmawiałem o tym z kilkoma kierowcami i też są tego samego zdania że potraktowaliby to jako prowokację i niektórzy złośliwi by zajechali drogę. nie róbmy z siebie nie wiadomo kogo samochody i tiry maja dużą przewagę i lepiej zamiast prowokować spróbujmy się pogodzić z nimi bo i tak kierowcy motorów motorowerów i skuterów są dosyć nie lubiani przez kierowców samochodów. znam przypadek kolo poznania na piątce koleś jechał na motorze na tylnym kole (omijając kilku kilometrowy korek) i wszyscy potraktowali to jako szyderę i ktoś się wkurzył i zajechał mu drogę domyślcie się jak to się skończyło.

Napisano 1 rok temu #
  11. Leszek

Skuterowo.com

Witam
    Co do tych naklejek to ja myślę że to bardzo zły pomysł. rozmawiałem o tym z kilkoma kierowcami i też są tego samego zdania że potraktowaliby to jako prowokację i niektórzy złośliwi by zajechali drogę. nie róbmy z siebie nie wiadomo kogo samochody i tiry maja dużą przewagę i lepiej zamiast prowokować spróbujmy się pogodzić z nimi bo i tak kierowcy motorów motorowerów i skuterów są dosyć nie lubiani przez kierowców samochodów. znam przypadek kolo poznania na piątce koleś jechał na motorze na tylnym kole (omijając kilku kilometrowy korek) i wszyscy potraktowali to jako szyderę i ktoś się wkurzył i zajechał mu drogę domyślcie się jak to się skończyło.

Jasne, każdy ma prawo do swojego zdania. Dlatego nikt nikomu niczego nie nakazuje, a robi to w zgodzie z własnym sumieniem.
    Mam tylko takie pytanie, jak można komuś zajechać drogę, skoro skuter stoi przed Tobą? Przecież to naklejka na tylni błotnik:)

Napisano 1 rok temu #
  12. ManiekM97

Użytkownik

Witam

Jasne, każdy ma prawo do swojego zdania. Dlatego nikt nikomu niczego nie nakazuje, a robi to w zgodzie z własnym sumieniem.
    Mam tylko takie pytanie, jak można komuś zajechać drogę, skoro skuter stoi przed Tobą? Przecież to naklejka na tylni błotnik:)

Ja jeżdżę do pracy skuterem wiec codziennie o tej samej godzinie jeżąc na pewno spotka się tych samych kierowców.
    Poza tym mi chodzi o ogólne budowanie większej nienawiści wśród kierowców.

Napisano 1 rok temu #
  13. justii

Użytkownik

Maniek nie chcesz to nie przyklejaj i tyle! Twoje teksty to jakaś mania prześladowcza.

p.s
    to co zrobił ten kierowca nie świadczy,źle o kierowcy motoru tylko o braku mózgu u kierowcy auta.

Napisano 1 rok temu #
  14. Dark

Użytkownik

Ja sobie chyba kupię przez allegro ;)
    Tylko nie wiem czy bd pasować do mojego Malaguti ;P

Napisano 1 rok temu #
  15. Leszek

Skuterowo.com

Ja sobie chyba kupię przez allegro ;)
    Tylko nie wiem czy bd pasować do mojego Malaguti ;P

Najwyżej odkleisz :D Nie będzie śladu:)

Napisano 1 rok temu #
  16. Yamahamen

Użytkownik

Witam

TO weź człowieku nie jeździj skuterem, żeby nie drażnić kierowców.

Napisano 1 rok temu #
  17. Xr3ix

Użytkownik

a mozna zamowic mniejsza taka 6x6 :)

Napisano 1 rok temu #
  18. Leszek

Skuterowo.com

a mozna zamowic mniejsza taka 6x6 :)

Niestety nie:(
    12x12 to rozmiar idealnie pasujący do błotnika poniżej tablicy większości skuterów.

Być może naklejki Skuterowo.com będą 6x6. Wkrótce oddajemy je do druku.

Napisano 1 rok temu #
  19. ManiekM97

Użytkownik

Może i mam jakaś manie czy coś :) sorry ale jadę ulica jest ograniczenie do 20 czy 30 jadę często wtedy 40-45 :) a oni mnie wyprzedzają jadać jakieś 70 po to żeby przede mna zwolnic do 30 lub przed garbem do 5ciu... (ja garby omijam)

Napisano 1 rok temu #
  20. Leszek

Skuterowo.com

To normalne, nie trzeba jeździć skuterem, aby doświadczać takiego zachowania. Nie słyszaleś o chamstwie na polskich drogach?

Napisano 1 rok temu #

Śledź temat za pomocą RSS

Odpowiedz »

Musisz się zalogować, żeby napisać odpowiedź.

Nie masz konta? Zarejestruj się