CzechuXX napisał:
Pali ok. 4L... A co do vmax to ciężko stwierdzić... bo mam licznik do 60 wyskalowany ;)
Ale podobnie na prostej... tzn coś koło 70 wydaje mi się... a z górki myślę, że jeszcze więcej... Prędzej po obrotach mogę powiedzieć jak idzie :) [jeżeli dobrze pokazuje]
Ty nie masz liczniku elektronicznego?, bo widziałem na yt jakiś koleś barracudą miał licznik nieelektroniczny(może barracuda miała 2 serie w 2008 roku?). Ja mam skuter 3 lata, przebieg 6000 km, wymieniałem cewkę bo padła, święcę kilka razy(jeżdżę tylko na NGK R), taki łącznik co łączy króciec ssący z gaźnikiem bo pękł, gąbka od filtra powietrza(jeżdżę dużo po piaskach), moduł na odblokowany(tuning), wymieniałem również pasek ponieważ coś go ucina po 3000 km prędkość z 65 zrobiła się 50, a pasek skróciło z 17 na 14mm szerokości, po wymianie 70-75km/h, dysza 80, wyjąłem tą rurkę(blokada) z przykrywy od filtra powietrza, problem z elektryką ponieważ rozładowuje mi się akumulator(z 4 nowe już, żaden mechanik nie wie o co chodzi bo niby normalnie ładuje) teraz coś mi szoruje w przekładni, zapewne się jakieś łożysko posypało, ale na razie chodzi więc nie będę rozbierał przekładni
Po wymianie paska,dyszy 80, i tej rureczki z filtra powietrza, skuter mimo wagi własnej (110kg bez benzyny i olejów) rwie w miejscu jak ruszam. Jak kupowałem skuter(1 czerwiec 2009r) to kosztował on 3700 zł nowy, a u was jak? jeszcze mi się urwała tuleja co trzyma mechanizm na tarczy w przednich hamulcach ale ojciec ma migomat(lepsza wersja spawarki) i dobrze spawa to coś nadłubał. Zaliczyłem też kilka szlifów( gdy go kupiłem za duży był ten skuter dla mnie w 5 klasie podstawówki ;d), ostatnio deszcz mnie spotkał=piach na asfalcie+woda+duża prędkość=szlif ;d