w jakim kasku jeździcie, szczękowym cze bezszczękowym? i w którym sie lepiej jeździ?
w jakim kasku jeździcie, szczękowym cze bezszczękowym? i w którym sie lepiej jeździ?
Szczękowy:
teraz jeżdze w Naxa F8
poprzedni to Lazer Lz6
Naxa o wiele lepsza-o wiele lepiej wykonana- blenda przecisłoneczna to świetna sprawa.
Qaz dobrze prawi ;-).
Moim zdaniem kask szczękowy jest wygodniejszy , a juz na pewno i niebo bezpieczniejszy od kasku bezszczękowego.
Zdecydowanie Szczękowiec !.
sczękowy, pomyśl co będzie jak w razie czego polecisz do przodu i upadniesz na brode. Ja też jestem za szczękami
Ja miałem kiedys bezszczękowy (jakiś chłam), a teraz szczękowy Naxa, o wiele lepiej mieć szczękowy.Poza tym w chłodne dni cieplej w takim, bardziej bezpieczny, jestem za tym co koledzy wyżej :D Znajomy miał jakiś czas temu wypadek (przez własną głupotę TIR-a zaliczył) i z tego co wiem, gdyby nie miał szczękowca, to by nieciekawie było ;/
Musisz się zalogować, żeby napisać odpowiedź.
Nie masz konta? Zarejestruj się
![]() © 2009 Skuterowo.com. OnAir! Sender. Wszelkie prawa zastrzeżone. Skuterowo.com jest wpisane do Ewidencji Sądu Okręgowego Miasta Stołecznego Warszawy, zgodnie z art. 7 ust. 2 pkt 3 Prawa prasowego. |
| Reklama | Kontakt | Rejestracja | Logowanie | Forum |