TGB to sprawdzona firma- sprzęty bardzo solidne.
X-motion całkiem niezły- brakuje mu tylko oparcia dla pasażera- wtedy by już nie było się do czego przyczepić;p
TGB to sprawdzona firma- sprzęty bardzo solidne.
X-motion całkiem niezły- brakuje mu tylko oparcia dla pasażera- wtedy by już nie było się do czego przyczepić;p
Jak na razie moje typy to:
Kymco Downtown 300i
MADISON 3 250 i.e.
Chciałbym zwrócić uwagę, że oba te skutery raczej nie podchodzą pod takie z dużymi kołami :P
Acz typy niezłe, popieram :)
Stawiałbym na Kymco z powodu ceny i tego nowego silnika!
Jak to nie,Kymco przód 14 tył 13,a Malaguti oba 14.
duże koła to według mnie takie minimum 16', ale looz;D
13' z przody to ja też mam ;D
Skutery na 16 to tylko do miasta,chodziło mi żeby większe od 12.
no to się nie zrozumieliśmy.
:D ten kymkacz coraz bardziej mi się podoba
Jestem na 90% pewny, że to będzie moj następny sprzęt, chyba że w ciągu 3 najbliższych lat Kymco wypuści coś lepszego, w równie interesującej cenie.
Szkoda że takiego nie ma oficjalnie u nas:
http://otomoto.pl/kymco-downtown-125i-nowosc-2010-sprowadz-M2189254.html
W lipcu tego roku na rynek wejdzie najnowszy skuter Kymco Downtown 300i.
Wyposażony w chłodzony cieczą czterosuwowy silnik z wtryskiem paliwa, Downtown 300i ma być idealną propozycją dla wszystkich szukających pojazdu o zacięciu turystycznym. Ważący 166 kg, Downtown 300i dysponuje mocą 30 KM i, zdaniem producenta, rozpędza się do maksymalnej prędkości 136 km/h. Jego maksymalny moment obrotowy to 24,5 Nm przy 6500 obr./min. Z przodu i z tyłu jednoślad ma hamulce tarczowe, a wśród dodatków znajdziemy m.in. ładowarkę o mocy 12 V. Skuter został utrzymany w nowoczesnej, nieco agresywnej stylistyce, której jednak nie można odmówić elegancji miejskiego jednośladu. Kymco zastosowało w nim podwójny reflektor oraz diodowe kierunkowskazy. Pod kanapą znaleźć można pojemny schowek na dwa kaski integralne.
Kymco objęło Downtown 300i dwuletnią gwarancją bez względu na przebieg, a jego cena w Polsce wahać się będzie w granicach 16 000 zł.
a według mnie, nie ma czego żałować, bo to napewno jest za słaby silniczek do tej budy.
http://www.motor-land.com.pl/data/downtown300.html
kosztuje 15900, ja myśle że 14500 mógłbym taki załatwić
A jakie kolory są u nas dostępne Downtown 300i ?
W tym linku co Ci podałem jest napisane, że biały i grafitowy, a raczej pokazane na obrazkach.
Ciekawe czy oba kolory są dostępne.Który ładniejszy?
wyglądem się nie jeździ raczej.
Ja patrzę na wygląd również
Musisz się zalogować, żeby napisać odpowiedź.
Nie masz konta? Zarejestruj się
![]() © 2009 Skuterowo.com. OnAir! Sender. Wszelkie prawa zastrzeżone. Skuterowo.com jest wpisane do Ewidencji Sądu Okręgowego Miasta Stołecznego Warszawy, zgodnie z art. 7 ust. 2 pkt 3 Prawa prasowego. Reklama | Kontakt | Rejestracja | Logowanie | Forum |