Do intensywnej jazdy po Warszawie. Koniecznie 4T chłodzenie cieczą. Co proponujecie?
Do intensywnej jazdy po Warszawie. Koniecznie 4T chłodzenie cieczą. Co proponujecie?
Nowe 50 ccm czy używane 125? Zdecydowania większość tych maleństw ma 2t i chłodzenie powietrzem, wśród większych łatwiej znaleźć takie połączenie, jak 4t i chłodzenie cieczą ( np moje maleństwo;p )
No ale jak nowe 50 ccm, to neos 50 4T. Chłodzony cieczą, dynamiczny, wygodny, mało pali...no i to yamaha. Zmieści się w limicie cenowym:)
A może coś z większym silnikiewm np. Hoss Boss,
zamiast 50ccm,ma 8300ccm. NO moze w korki trochę za mało zwinny ;DD
Heeehheh. Dobre! Tylko opony wąskie:)
A tak na poważnie: Kymco New Dink 50? Co o tym myślicie?
Z wyglądu jest dość specyficzny, ale co kto lubi. Pasażer będzie zachwycony kanapą;p Jeśli chodzi o silnik, to myślę, że będzie się dobrze sprawował, wyszła im ta jednostka.
No i dość sporo ma tych koników, jak na 50tkę...:) Nie wiem tylko, jak tu wygląda spalanie.
Z wyglądu jest dość specyficzny, ale co kto lubi. Pasażer będzie zachwycony kanapą;p Jeśli chodzi o silnik, to myślę, że będzie się dobrze sprawował, wyszła im ta jednostka.
No i dość sporo ma tych koników, jak na 50tkę...:) Nie wiem tylko, jak tu wygląda spalanie.
Wyczytałem na brytyjskim forum, że 3-4/100. Coś za coś. Za to cena - 7000 jest bardzo kusząca.
Heeehheh. Dobre! Tylko opony wąskie:)
A tak na poważnie: Kymco New Dink 50? Co o tym myślicie?
pierwszy raz widze dinka. fajny, brałbym
Rozmawiałam z właścicielem większej wersji new dinka ( 200 ccm ) i bardzo sobie ten sprzęt chwalił pod względem technicznym. Pewnie z jego mniejszym bratem jest tak samo ;)
A dlaczego nie coś w 2T? Teraz te silniki nie są już tak mało wytrzymałe, jak dawniej, spalanie wygląda podobnie...
for sale !!!!
a MOŻE KOLEGA lESZEK CHCE ZAOSZCZĘDZIĆ kilka tys zł, bo ja mam okazję kupić SUZUKI BURGMANA 400 ccm, a Mojego KYMCO NEW DINK widziałeś na life :) być może że już jutro bedzie do sprzedania cena ... dobra :)
Burgmany trzeba mieć dwa - jednego się naprawia, drugim się wtedy jeździ i tak w kołko:D
for sale !!!!
a MOŻE KOLEGA lESZEK CHCE ZAOSZCZĘDZIĆ kilka tys zł, bo ja mam okazję kupić SUZUKI BURGMANA 400 ccm, a Mojego KYMCO NEW DINK widziałeś na life :) być może że już jutro bedzie do sprzedania cena ... dobra :)
Cześć Andrzeju!
Ale trafiłeś:) Dzisiaj właśnie odebrałem nowy skuter... Zgadnij jaki... Kymco New Dink:)
Burgmany trzeba mieć dwa - jednego się naprawia, drugim się wtedy jeździ i tak w kołko:D
tego jeszcze nie słyszałem ;p
w 50ccm ciesz i 4T to dość rzadkie połączenie- sam nie wiem czemu- te skuty można by na palcach jednej ręki chyba policzyc.
Nowa Yamaha Neo's 4T, LC ?
Tutaj masz po belgijsku:
http://www.yamaha-motor.be/dutch/products/scooters/Under50cc/neos-4.jsp?view=techspecs
Nie znalazłem Yamahy Polska..
Polecam ;)
Skuter jest bardzo zrywny :D

Może następnym razem:D
Juz masz cos?
Dzisiaj właśnie odebrałem nowy skuter... Zgadnij jaki... Kymco New Dink:)
Widać, że uważnie czytacie :D
Musisz się zalogować, żeby napisać odpowiedź.
Nie masz konta? Zarejestruj się
|
|