Logowanie | Rejestracja | Forum | Społeczność

Forum » Skutery

1. MarkusSchulz

Użytkownik

Dzieki serdeczne.
    Wodzu ja dzisiaj juz po pierwszym przegladzie.
    130 przeglad, 30 zdjecie blokady z wariatora.
    Niestety nie mialem dzisiaj okazji go sprawdzic. Cisnienie w oponie na 2.5 ale jak przyjechaem z pracy to widze ze sporo wiaterku ucieklo :(. Jak sie pogoda poprawi to dam znac jak sie spisuje i jak kolo bedzie trzymalo cisnienie bo ja juz powoli nie trzymam. :-)

Napisano 1 rok temu #
  2. Patrykk

Użytkownik

Nie wiem ,gdzie kupujesz micro za 20 zl, ja kupywalem za 13 ;p.

Napisano 1 rok temu #
  3. mikrol

Użytkownik

kur... jestem prze wywaliłem na ince xD haha troszkę się wyobdzierałem na rence ale jest git lusterko uwaliłem i zarysowałem troszkę ale i tak jest silna na wypadki xD :roll:

Napisano 1 rok temu #
  4. WODZU

Użytkownik

MarkusSchulz wrote:

Dzieki serdeczne.
    Wodzu ja dzisiaj juz po pierwszym przegladzie.
    130 przeglad, 30 zdjecie blokady z wariatora.
    Niestety nie mialem dzisiaj okazji go sprawdzic. Cisnienie w oponie na 2.5 ale jak przyjechaem z pracy to widze ze sporo wiaterku ucieklo :(. Jak sie pogoda poprawi to dam znac jak sie spisuje i jak kolo bedzie trzymalo cisnienie bo ja juz powoli nie trzymam. :-)

Witam.

130 zeta za pierwszy przegląd - standard. Blokadę na wariatorze ściągnąłem sam. Poczujesz MarkusSchulz różnicę w jeździe:)

Pozdrawiam

http://www.ogloszenia24h.eu - Bezpłatne Ogłoszenia Regionalne

http://www.skodafavorit.pl - Favorit Klub Polska

Napisano 1 rok temu #
  5. Mate

Użytkownik

A mnie skasowali w sumie 202 zeta za pierwszy przegląd... Kur.. gdzie tu sprawiedliwość??!!

Śpiesz się powoli ;P
    Napisano 1 rok temu #
  6. Kosik

Użytkownik

Mate napisał:

A mnie skasowali w sumie 202 zeta za pierwszy przegląd... Kur.. gdzie tu sprawiedliwość??!!

no właśnie, to lepiej ta kase zostawić na późniejszy ew. naprawy, trzeba myślec głową a nie czapką,
    Pozdro :)

Napisano 1 rok temu #
  7. MarkusSchulz

Użytkownik

Wodzu a powiedz mi jeszcze czy ta blkoada na wariatorze to jedzyne zabezpieczenie czy jest jeszcze jakas smycz ktora trzyma te nasze rumaki ? :wink:

Napisano 1 rok temu #
  8. MarkusSchulz

Użytkownik

Mam jeszcze pytanko do was, pojechalem do warsztatu tam naprawili mi kolo (przebita opona) koszt naprawy 5o pln, ale mniejsza z tym. Mechanik ktory mi to naprawial zle dokrecil nakretke mocujaca kolo, nakretka gdzies odpadla i tym sposobem przejechalem ok 15km nic o tym nie wiedzac. Czulem ze cos jest nie tak bo skuterek plywal na drodze(tyl) pytanie jest takie czy moglem cos uszkodzic przy jezdzie bez tylnej nakretki?
    dzieki i do milego

Napisano 1 rok temu #
  9. Kosik

Użytkownik

Sprawdź...

Napisano 1 rok temu #
  10. Vezyr

Użytkownik

No najlepiej by było koło zdjąć wg mnie i zobaczyć.

Napisano 1 rok temu #
  11. WODZU

Użytkownik

MarkusSchulz napisał:.....czy moglem cos uszkodzic przy jezdzie bez tylnej nakretki?
    dzieki i do milego

Postaw wariata na centralnej stopce i zajdź go od tyłu:) Sprawdź czy tylnie zawieszenie nie rusza się minimalnie na boki. Jak się rusza - tuleja od tylniego zawieszenia do wymiany.

Napisano 1 rok temu #

Śledź temat za pomocą RSS

Odpowiedz

Musisz się zalogować, żeby napisać odpowiedź.

Nie masz konta? Zarejestruj się