Logowanie | Rejestracja | Forum | Społeczność

Forum » Kontaktownia

Firma Hit-Bit Wrocław

(6 wpisów)

Dotychczas brak tagów.

1. GlaserPL

Użytkownik

Witam. Mam do was pytanie. Czy ktoś kupował u nich skuter ? Z komentarzy na allegro wygląda że to uczciwa firma, i pojazd dociera do kupującego w 100% sprawny i gotowy do jazdy, lecz czytałem na pewnym forum jak kilka osób kupowało u nich, i pisali że coś tam nie było dokręcone, pojazd był przytarty itp. Owszem wiem że uszkodzonego pojazdu nie muszę przyjmować, ale nie chce robić sobie kłopotu itp.

Chcę poznać wasza opinie o tej firmie. Zależy mi żeby kupić we Wrocławiu, bo mam niedaleko (30km), a z innych firm to wołają po 200zł za transport.
    Tu macie link do ich konta na allegro
    http://moto.allegro.pl/show_user.php?uid=14680904&p=5&p=0

Napisano 11 miesiący temu #
  2. KrzysiekP

Użytkownik

Glaser ja powiem w ten sposób lepiej podjechać samemu i odebrać skoro nie masz pewności a zapewne jest taka możliwość skoro masz tylko 30 km do wrocka. Druga opcja jeśli kupić chcesz od reki tzn za gotówkę załatwić sobie furgonetkę samemu i pojechać z kierowcą po sqta :) Trzecie wyjście to kupić zostawić sprzęt u sprzedawcy, wrócić do domu zarejestrować i z odebranymi papierami oraz tablica odebrać sqta i już na legalu wrócić do domku po drodze ciesząc się z jazdy. Znam mnóstwo osób które tak robią. wtedy zaoszczędza się czas na bezpodstawny postój bez tablic w domu.

KrzysiekP

Moje Gadu-Gadu

3. Leszek

Skuterowo.com

Ja też. Przyjechałem, wyłożyłem gotówkę na stół, dostałem fakturę, następnego dnia wróciłem z tablicą.

--

Kymco Downtown 300i ABS.

http://www.Leszek.OnAir.pl
  4. GlaserPL

Użytkownik

Tzn z tym nie mam problemu. Chodzi mi o opinie tej firmy. Czytałem że ich skutery są zawsze jakieś rozregulowane itp, a ten ich "kurier" niby ma przy odbiorze przygotować pojazd do jazdy, a pisali że on nie ma pojęcia o skuterach.

U mnie to będzie wyglądało tak. Pojade tam (napisałem e-maila i czekam na ich adres dokładny, bo na aukcji nigdzie nie pisze), tato załatwi sprawy z kredytem, przywieziemy go, pojdziemy do wydziału ruchu zarejestrować i ubezpieczyć, i na następny dzień będę już mógł jeździć.

5. luzik

Użytkownik

Ja dzisiaj odebrałem skuter ROMET Retro 7
    Jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Kupiłem skuter na allegro w piątek a dzisiaj (tj. środa) mam go już u siebie w Warszawie.
    Człowiek przyjechał, skuter obłożony był miękkimi materacami w busie, zabezpieczony pasami. Dostałem do wyboru dwa rodzaje kasków do wyoru. Wybrałem i sprawa załatwiona. Dostałem papiery, kierowca poinstruował mnie o wszystkich podstawowych sprawach. Nie mam żadnych uwag oprócz pozytywnego wrażenia. Skuter jest dużo większy niż na zdjęciach. Wszystko mi odpowiada. Na początku nie można było zapalić, ale po chwili odpalił i wszystko działa. Dla mnie firma HIT-BIT jest ok. Pozdrawiam. Gdyby ktoś mocno chciał się przekonać, że jestem użytkownikiem a nie pracownikiem firmy HIT-BIT proszę pisać. maila.napisz/małpa/gmail.com porozmawiamy dalej na temat skutera i firmy.
    Artur

Napisano 1 miesiąc temu #
  6. lucek71

Użytkownik

Artur brzmisz jak typowy przedstawiciel firmy :). We Wrocławiu lepszą opinią cieszą się Visatex i Amicar z tego co ja się orientowałem, ale też nie są idealni.

Vitalka 2007 r. przebieg > 18 000 km
    Napisano 1 miesiąc temu #

Śledź temat za pomocą RSS

Odpowiedz

Musisz się zalogować, żeby napisać odpowiedź.

Nie masz konta? Zarejestruj się