Logowanie | Rejestracja | Forum | Społeczność

Forum » Skuterowo.com

1. HugoBoss

Użytkownik

A może jakaś bluza z logo? Bardziej praktyczna,bo w samej koszulce nie jeżdżę nawet jak jest gorąco,tylko zakładam coś z długim rękawem.

Photobucket
    Napisano 1 rok temu #
  2. qazwsxedc

Użytkownik

Też dobry koncept, jednak myśle, że ze względu na cenę zainteresowanie może być marne.

KYMCO New Dink 200i

Napisano 1 rok temu #
  3. HugoBoss

Użytkownik

Bez przesady,te powiedzmy 60zł za bluzę to nie majątek.

Napisano 1 rok temu #
  4. qazwsxedc

Użytkownik

"nie majątek" to pojęcie bardzo względne, tymbardziej dla osób, które nie zarabiają.
    Pamiętam jak się sprawa miała z gadżetami na s.net- mnóstwo chętnych, a jak przyszło co do czego i trzeba było płacić to zostało pare osób, bo nikt nagle nie miał hajsu;)

Napisano 1 rok temu #
  5. HugoBoss

Użytkownik

Nie zarabiają ale mają skutery za kilka tyś. zł,albo tłumiki za 500zł,więc uważam że te 60zł to pikuś.A na pewno było by parę osób chętnych.

Napisano 1 rok temu #
  6. qazwsxedc

Użytkownik

No tak, ale jak chcą więcej pojeździć to po kase na paliwo idą do taty, albo babci;p

Napisano 1 rok temu #
  7. Leszek

Skuterowo.com

qazwsxedc wrote:

"nie majątek" to pojęcie bardzo względne, tymbardziej dla osób, które nie zarabiają.
    Pamiętam jak się sprawa miała z gadżetami na s.net- mnóstwo chętnych, a jak przyszło co do czego i trzeba było płacić to zostało pare osób, bo nikt nagle nie miał hajsu;)

Dlatego pisałem i piszę jeszcze raz - Skuterowo.com nie będzie NIGDY oferować płatnych gadżetów.

--

Kymco Downtown 300i ABS.

http://www.Leszek.OnAir.pl
    Napisano 1 rok temu #
  8. qazwsxedc

Użytkownik

No to po problemie ;)

Napisano 1 rok temu #
  9. WODZU

Użytkownik

Ciekawym rozwiązaniem może być cienka wiatróweczka. Zawsze można ją na coś założyć:)

Pozdrawiam

http://www.ogloszenia24h.eu - Bezpłatne Ogłoszenia Regionalne

http://www.skodafavorit.pl - Favorit Klub Polska

Napisano 1 rok temu #
  10. Leszek

Skuterowo.com

:P
    Ewentualnie siatki na zakupy:)

Napisano 1 rok temu #
  11. qazwsxedc

Użytkownik

taaa, a mojej mamie przydałby się szybkowar- będzie się cieszyc jak będzie z logo skuterowo.com;p ;D

Napisano 1 rok temu #
  12. IncaStreet

Użytkownik

Popieram Chciał bym bluzę albo smycz skuterowo.com i naklejkę? Jak będą to da mi ktoś znać na gadu(9897682) albo wiadomością prwatną?

http://pl.20dollars2surf.com/?ref=121795<< Zarabiasz nic nie robiąc Gorąco Polecam
    Napisano 1 rok temu #
  13. HugoBoss

Użytkownik

Ja mam inny pomysł,ponieważ będę rejestrował skuter i potrzebuje ramki pod tablice,może by tak zrobić ramki z logo skuterowo.com i adresem strony? Koszt ramki około 5zł przy 50szt,więc może znalazło by się tylu chętnych? Jest to też alternatywa dla naklejek,które nie wszystkim pasują na błotnik.

Napisano 1 rok temu #
  14. Kapuchon

Użytkownik

Te ramki na rejestracje to dobry pomysł ;]

Ja w Korkach Nie Stoję !

Napisano 1 rok temu #
  15. Leszek

Skuterowo.com

HugoBoss napisał:

Ja mam inny pomysł,ponieważ będę rejestrował skuter i potrzebuje ramki pod tablice,może by tak zrobić ramki z logo skuterowo.com i adresem strony? Koszt ramki około 5zł przy 50szt,więc może znalazło by się tylu chętnych? Jest to też alternatywa dla naklejek,które nie wszystkim pasują na błotnik.

Są zamowione na nowy sezon:)

Napisano 1 rok temu #
  16. HugoBoss

Użytkownik

Leszek napisał:

HugoBoss napisał:

Są zamowione na nowy sezon:)

Ja bym poprosił jedną sztukę jeszcze w tym sezonie bo jak zarejestruje sprzęta dla mojej to nie będzie jak przykręcić tablicy,a myślę że jeszcze się trochę pojeździ :D A te ramki będą z logo i adresem skuterowo.com ?

Napisano 1 rok temu #
  17. HugoBoss

Użytkownik

Leszek to jak,da radę jedną teraz załatwić?

Napisano 1 rok temu #
  18. IncaStreet

Użytkownik

Ile to będzie kosztowało? Może ja bym sobie sprawił odrazu?

Napisano 1 rok temu #
  19. Leszek

Skuterowo.com

HugoBoss napisał:

Leszek to jak,da radę jedną teraz załatwić?

Powinny być w przyszłym tygodniu. Na Skuterowo.com za darmo, w sieci za grosze.

Napisano 1 rok temu #
  20. IncaStreet

Użytkownik

Leszek a ty jestes z tej calej redakcji czy jak?

Napisano 1 rok temu #

Śledź temat za pomocą RSS

Odpowiedz »

Musisz się zalogować, żeby napisać odpowiedź.

Nie masz konta? Zarejestruj się