Logowanie | Rejestracja | Forum | Społeczność

Forum » OFFtopic

Co wpisać na allegro...

(9 wpisów)

1. dodge

Użytkownik

Cześć, głowie się ponieważ chcę kupić zarówkę z wejściem takim, 'bańka' ale żarówkę H4 Xenon..
    Co wpisać na allegro aby takowa mi wyskoczyła, bo już widziałem takie żarówki i np. sklep motoryzacyjny 'skuterowy' jaki możecie polecić w Warszawie.
    Najlepiej żeby odrazu tam była taka żarówka :)

Lewa w górze ! ;D

Router Pluss 80cc 4T 2011

Budzik: 2500km :)

oraz

Suzuki Katana LC 2001 2T 50ccm :D

Budzik: 16209km

LEWA W GÓRE!
    Napisano 6 miesiący temu #
  2. sydney

Użytkownik

kolego to do tego routera ma byc ta zarowka?to nie trudz sie twoj klosz nie wytrzyma h4 a do xenonu musisz miec przetwornice

3. sydney

Użytkownik

klosz nie wytrzyma a dokladnie ten odblask podobno emituja za duzo ciepla ,kup sobie np philipsa za 20 tez sa dobre ja w swoim mam samochodowa ale zwkla 21w tylko tyle ze kolnierz przekladam ,a wtym drugim torosie jest taka zarowka ze krotkie lepij daja niz dlugie

4. HugoBoss

Użytkownik

5. sydney

Użytkownik

tez ogladalem te zarowki juz kiedys i chcialem wstawic h4-rozmawialem z znajomym elektromechanikem ktory mnie sprostowal ze moze klosz nie wytrzymac a do xenonu potrzebna jest przetwornica ,jesli jakies skutery to maja to ok ale kolega ktory o to pytal w jego routerze napewno nie ma

6. madi

Użytkownik

żaden skuter 50ccm seryjnie nie ma przetwornicy do xenonów, te żarówki revo to nie są xenony tylko imitacja, choć świecą trochę lepiej niż zwykłe żarówki

Nie pomagam na PW i GG, od tego jest forum.
  7. sydney

Użytkownik

byc moze,te z ktorymi sie spotkalem nie mialy ,ale nie chce nikogo tez w blad wprowadzic ze napewno sa takie bo jeszcze sie nie spotkalem z tym

8. dodge

Użytkownik

http://www.rooader.pl/?k=katalog&w=&d=39&d1=48#produkt2983
    Czyli ta żarówka będzie świecić lepiej niz zwykła bańka?, i dziwi mnie fakt że na mojej bańce jest napisane 35W a tutaj największa jest 18 ;/

9. Kisiu1981

Użytkownik

A co z kostką do żarówki H4? Ja nigdzie nie mogę znaleźć.

Śledź temat za pomocą RSS

Odpowiedz

Musisz się zalogować, żeby napisać odpowiedź.

Nie masz konta? Zarejestruj się