Logowanie | Rejestracja | Forum | Społeczność

Forum » Skutery

co myślicie o Skyjet 125.Porady ,opinie itp.

(8 wpisów)

Dotychczas brak tagów.

1. mara999

Użytkownik

Mam na myśli kupno takiego moto czy się opłaca czy nie.Jak ktoś ma coś takiego lub podobnego to niech pisze.A i apropo mówią że skyjet ma silnik hondy cbr. Nie wiem czy to prawda jak ktoś wie to niech pisze.

Napisano 4 miesiące temu #
  2. madi

Użytkownik

Nie znam. Google mówią, że to chińska podróba Hondy CBR125. Silnik jest kopią tego, który jest w Hondzie. Więc wiadomo, jak to z chińczykami, jeden może jeździć długo a inny może się sypać od nowości... Lepiej dołożyć i kupić markową używkę.

Nie pomagam na PW i GG, od tego jest forum.
  3. mara999

Użytkownik

Dzięki za podpowiedzi z chinolami tak jest ale ja akurat lubię majsterkować i mógłbym się z nim bawić.Nie wiem czy się opłaca bo jego cena to ok. 2500tys. zł.Za resztę mógłbym go tuningować albo coś innego.

4. tomo32

Użytkownik

hej mam takie moto pod nazwa dukar chituma 125,jak narazie dobzre smiga,ale chcialbym cos o nim wiecej sie dowiedziec!masz jakis link do strony w necie w jezyku polskim?bo szukam i nic nie moge znalezc...........pozdrawiam tomo32

5. tomo32

Użytkownik

ogolnie to szukam ludzi ktorzy posiadaja taki motocykl,chce poznac jego słabe miejsca i wogole ...jakby co piszcie maila,ja tez podziele sie moimi wrazeniami z eksploatacji tego sprzetu

6. elastyna

Użytkownik

mara999 jezeli masz zamiar tuningować to lepiej dołóż i kup cbr'ke

Cpi Oliver 2t 2005r
  7. tomo32

Użytkownik

nic nie tuninguje...ogolnie szukam ludzi ktorzy maja takie moto....chce poznac ich opinie na temat tego spzretu

8. tomo32

Użytkownik

znasz ten motocykl?ze od razu takie stwierdzenie?

Śledź temat za pomocą RSS

Odpowiedz

Musisz się zalogować, żeby napisać odpowiedź.

Nie masz konta? Zarejestruj się