Logowanie | Rejestracja | Forum | Społeczność

Forum » Skutery

Chcę kupić skuter-ale nie wiem jaki

(20 wpisów)

1. speedmaster

Użytkownik

Witam
    Zamierzam kupić sobie skuter. Najlepiej nowy, niezawodny i w miarę tani. Silnik 4t. Mam 170cm wzrostu. Z góry dzienks.. :-)

Napisano 1 rok temu #
  2. Paja96

Użytkownik

A wolisz bardziej sportowy czy turystyk?

lubie chłopców na motorach;)
    Napisano 1 rok temu #
  3. HugoBoss

Użytkownik

Jeżeli ma być nowy,niezawodny to raczej nic poniżej 4tyś. zł nie znajdziesz.

Photobucket
    Napisano 1 rok temu #
  4. speedmaster

Użytkownik

najlepiej sportowy

Napisano 1 rok temu #
  5. kasar

Użytkownik

Proponuję kupić nowy Auto Świat Extra - motocykle, motorowery i skutery. Tam będziesz mógł porówać ofertę wszystkich producentów i sprzedawców w Polsce. Aktualna oferta wraz z cenami, ponadto w miarę obiektywne opisy modeli. To na dobry początek żeby mieć rozeznanie na rynku.

MADE IN PRC
    Napisano 1 rok temu #
  6. kasar

Użytkownik

W miarę sensowny chińczyk ok 4 tysięcy, tajwan powyżej tej kwoty i więcej, później włochy i japonia do 10 tysięcy.

Napisano 1 rok temu #
  7. kasar

Użytkownik

Przykładowo tajwański Kymco Nexxon 4200 zł (test na stronie głównej skuterowo.com), Kymco Agility RS 4700 zł. Ale już chińczyk z Węgier Motowell Yoyo 3790 zł, a model Magnet 2T 4090 zł.

Napisano 1 rok temu #
  8. Ryglos

Użytkownik

Co wy chcecie od tych chińczyków? Może nie każdego stać na aprilie czy niewiadomo co ;D

Mateusz, Kingway Barracuda 50 2T.
    Napisano 1 rok temu #
  9. kasar

Użytkownik

Ja zupełnie nic nie chcę :lol: Sam posiadam...

Napisano 1 rok temu #
  10. ragaz

Użytkownik

Ja Ameryki nie odkryję (powtórzę po raz kolejny) wszystkie skutery na planecie Ziemia albo są składane w chinach albo mają od groma części z tego kraju.
    Jeżeli to ma być twój pierwszy skuter ,polecam właśnie chińczyka .
    -Cena jest dobra
    -Cala jednostka napędowa jest sprawna i wytrzymała(niezależnie jaki model wybierzesz)
    -Kiedyś pewnie samodzielnie zechcesz pogrzebać w skuterze więc jak coś sknocisz to płaczu nie będzie.
    Ja mam Ince Sprint 4T ,na początku psy wieszałem teraz nabrałem respektu do maszynki i z coraz większym stanem przejechanych kilometrów ,coraz bardziej jestem zadowolony z faktu jej posiadania(każdy chwali swoje :lol: )

Uploaded with ImageShack.us

Ragaz Też w Korkach nie Stoi.

"O swój skuter trzeba dbać. A dbanie to także wykonywanie przeglądów. Jeżeli zadbamy o nasz pojazd odpowiednio wówczas na pewno będzie nam służył długo."
    10302689
    Napisano 1 rok temu #
  11. kasar

Użytkownik

Zawsze możesz poczytać: http://www.skuterowo.com/gb-motors-cyclone-poczatki/

Napisano 1 rok temu #
  12. marin09

Użytkownik

Możesz poszukać używany,za rozsądną cenę Znajdziesz jakiś markowy który jeszcze długo będzie Ci służył.Trzeba tylko się dobrze porozglądac bo dużo katowanych jest....

motórzysta
    Napisano 1 rok temu #
  13. Pietro

Użytkownik

Może Kingway Martinelli 4T? Bardzo fajny skuter, na żywo super się prezentuje. Posiada sportowy wydech, koła 13" i dwie tarcze, -z przodu i z tyłu. Cena nowego z rocznika 2010, 2tyś.zł.

Napisano 1 rok temu #
  14. Mystek

Użytkownik

Także jestem za Martinelli, zobaczymy co kolega napisze :D

Mystek
    Napisano 1 rok temu #
  15. ragaz

Użytkownik

fajny ten skuter 8) , kurcze i dość tani. Znalazlem nawet taką ofertę z gratisami

http://allegro.pl/kingway-martinelli-4t-skuter-serwis-mobilny-grat-i1467518178.html

Napisano 1 rok temu #
  16. Pietro

Użytkownik

ragaz, na żywo Kingway Martinelli prezentuje się zajebiście, a jaki piękny basowy dźwięk wydobywa się z tłumika...

Napisano 1 rok temu #
  17. ragaz

Użytkownik

w tej cenie to mógłbym się skusić ince puszczę za 1200-1300 i może bym wzął,pomyślę jeszcze

Napisano 1 rok temu #
  18. toti1

Użytkownik

Witam mam do sprzedania skuter peugot speedfight 2 2003.
    Skuter zółto-czarny. Bardzo ladnie sie prezentuje , jezdzony przez dziewczyne . Przebieg ok 15 tys. Sprawny stan oceniam na bd. Opłacony , jedyna rzecz ktora jest do wymiany to opony.

CENA 3200.
    wrazie pytan
    tel 724966555
    gg5767597

Napisano 12 miesiący temu #
  19. pepe_1235

Użytkownik

ja bym ci polecał baotiana ja mam i przejechłem na nim 3500 tys. bez zadnego problemu i kupiłem go uzywanego za 1000zl

PS jak go kupiłem to miał 2500 tys przejechane
    więc polecm

Napisano 8 miesiący temu #
  20. Jakub100001

Użytkownik

My tu kopalni odkrywkowej nie prowadzimy.

Romet 767. 6240km przebiegu
    Napisano 8 miesiący temu #

Śledź temat za pomocą RSS

Odpowiedz

Musisz się zalogować, żeby napisać odpowiedź.

Nie masz konta? Zarejestruj się